Vårstädning!

Hej! Nu är jag, pappa, Ida och pappas kompis Henrik (min gudfar) ute i trädgården och fixar! Jag och Ida satte upp studsmattan, sen orkade vi hoppa en minut, sen la vi oss ner, hehe ;)
Min fina pappa ;) Han är brun :(

Dags att fixa mig!

Du ska jag fixa mig lite, sen ska jag in till stan och möta upp Lova! :) Efter det så vet jag inte. Vi tänkte ta en fika och planera kvällen ;)

En kväll med J&J

Hade en underbar kväll igår tillsammans med Jenny och Jennifer! Världens bästa tjejor :D Vi satt jättelänge på klipporna vid vattnet, bara pratade och drack läsk! Så mysigt!! :) Sen blev det en god middag, och sen skräckfilm. ;)  Här har ni lite bilder!
:love:

Im back!

Hej! Jag har haft en rätt lång bloggpaus. Det har funnits annat som varit viktigare just nu! Förlåt, nu är det dags att börja igen. Hoppas jag! ;)

Bad day!

Suck, dålig dag idag! Håret blir dåligt, sminket blir dåligt, jag hittar inga kläder.. Varför finns såna här äcklicka dagar!?

Stan med min älskling idag!

Idag så vaknade jag och min älskling upp hemma hos Emma, där Angelica också var. Vi gjorde inget speciellt på morgonen, åt frukost och klädde på oss typ :p rätt vanligt! Sen drog jag och Erik in till stan, kollade i lite affärer och en jättegod lunch! :) Sen började det regna, och regnet följde nog efter mig till Norrtläje, wiihooo.
Nu ska jag vänta på att min älskade pappa ska komma hem, han borde komma snart. Han har ju varit utomlands med tjej-planet (mix megapol). Så kommer inte blogga nå mer ikväll! Ha en underbar kväll :love:

Sitter i mörkret... Klant!

Hej! Haha när jag skulle tända lampan i vardagsrummet så poffa den och så blev allt mörkt. Suck. Jag har dragit ur sladden, men vågar ändå inte byta lampa. Ärligt vet jag inte ens hur man gör det på den lampan heller! Helgen har varit jättebra, har haft väldigt roligt! :D Sorry att jag inte bloggat så mycket!
Känner mig FETT snygg nu... hehe. Faktiskt inte, känner mig rätt trött och seg.

In till stan nu!

Jag har inte hunnit mer än att fixa naglarna idag, haha! Så det får bli till att gå ofixad idag, men jag fixar mig nog mer senare när jag ska träffa min älskling Angelica :D BUS:en som jag fixade igår, shiiit vilken skillnad idag haha! Jag blev lite brun, och då gick jag från typ vit ;) Nu ska jag och min lillebror åka in till norrtälje-stan och kolla lite. Sen blir det att åka till Stockholm! :)
Ciao :love: !

New nails!!

Nu har jag äntligen fixat mina naglar :D Dock ser det konstigt ut på bild, svårt att ta bilder med en dålig cam!
Hemsk bild, sorry! :o

Frukost med söta lillebror

Godmorgon! Jag vaknade ungefär 10.20 när min söta lillebror kom in till mig :) Så gick vi upp och gjorde äggröra med bacon till frukost, gott! Jag ska lägga upp resultat på hur min BUS blev igår, haha blev stor skillnad! Det blev bra också, förutom någon liten fläck på mitt knä ;)

ta-hand-om-mig-själv-dag!

Den här kvällen har jag ägnat helt åt mig själv! Skönt :) Jag har duschat, gjort ansiktsmask, peeling, hårinpackning, allt! Känner mig jättefräsh nu, hehe ;) Dock så hittade jag inte min nya BUS så jag fick ta den jag har för ansiktet, där försvann hela tuben. Inte ekonomiskt att göra så.. inget tips direkt! :p
Det här är bara dem produkterna jag använde till ansiktet, sen hade jag annat till håret, och annat till kroppen. Så det blev en del! Haha ;)

fick hem ett paket idag

Och paketet innehöll en söt BH, ett riktigt snyggt linne och ett par svarta jeans! :D

Mått hår



Funderar på om jag ska våga klippa snelugg och färga i ungefär den här färgen! Vad tror/tycker ni? :)

Bokat tid hos frisören!

Behöver verkligen färga och klippa håret nu!! Eller nu och nu, min frisör hade inte tid förrän om en och en halv vecka ;) Men det ska bli riktigt skönt att klippa lite och få en ny färg på håret!
Världens bästa frisör! :D För priser och information klickar ni HÄR :)

Nya tröjan!

+ ett par leggings med spets på sidan och ett par svarta klackar! :D

Godmorgon!

Sitter och äter macka och dricker lite juice till frukost! :) Hur stavar ni det förresten? Juice eller Jos? Slänger upp en dagens outfit också, sen måste jag sticka! Idag är det fredag, wohoooo! :D
Failbild hahah ;)
Ha en bra dag alla fina! :love: